Hoppa till sidans innehåll

27/2 - De supermotiverade


parkour
Parkour - en sport där alla deltagare tävlar mot sig själva.

27 februari
Välkommen på vårt frukostseminarie som denna vecka fokuserar på de supermotiverade och allas rätt att vara med - Kortsiktig vs långsiktig utveckling?

Denna veckas frukost fokuserar på de supermotiverade utanför den traditionella idrotten. Förlorar den traditionella idrotten barn och ungdomar på att man fokuserar och sätter upp styrda riktlinjer för långt ner i åldrarna? Inom många "nya" idrotter ser livet annorlunda ut. Unga som leder varandra, alla tränar tillsammans, när de vill och som de vill. Är det så det kommer se ut i framtidens idrottsförening? Vad kan traditionella idrotter lära av Parkour, Freerunnig och Tricking - idrotter där alla deltagare tävlar mot sig själva?
Jesper Eriksson är dagens föreläsare. Han är idrottskonsulent på Parkour, Freerunning och Tricking sektionen på Svenska Gymnastikförbundet. Han arbetar med event, jams, tävlingar, gatherings och hjälper föreningar runt om i landet. Jesper har 2:a plats i EM i Tricking och är en av deltagarna i Ninja Warrior Sverige.

Veckans frukostseminarium hänger ihop med SVT/URs Idrottens Himmel & Helvete program 6, vilket vi gärna ser att du har sett innan frukostseminariet börjar.

När:
27/2 kl 08.00 - 09.00, inklusive tid för frågor och diskussion. Frukost serveras från klockan 07.30.

Var:
Solna

Kostnad:
Frukostseminariet är kostnadsfritt men anmälan krävs. Vid förhinder och utebliven avanmälan debiteras 200:-

Anmälan:
Information och anmälan finns här. Sista anmälningsdag är 26/2.

Frågor:
Kontakta Sandra Ohlson, 08-627 40 90
This is a mailto link

Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:06 Skribent: Katrin Söderberg

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: This is a mailto link