Hoppa till sidans innehåll

Våra kurser och utbildningar


Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Tyngdlyftning för alla, Växjö

Den här kursen vänder sig till dig som vill utbilda dig inom tyngdlyftning. Genom grundläggande skivstångsträning och bas i träningslära samt planering i praktiken ges du möjlighet att utveckla dig och dina aktiva på rätt sätt och i rätt ordning.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2019-04-27 Plats: Växjö, High Performance Center, Hejaregatan 9 Mer information på kurssidan
Till anmälan

Massage - introduktion, Kalmar

Detta är en helgkurs med en grundläggande betoning på massage för att få kunskap och uppfattning om kroppens muskelfunktioner. Vi tar upp värdet av en medveten inställning till den svenska klassiska massagen.

Denna introduktion utmynnar i att få en god bas att utgå ifrån som ska leda till att vilja gå vidare till ytterligare upplysning inom massageområdet.

Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2019-04-27 - 2019-04-28 Plats: Kalmar, lokal meddelas i kallelsen Mer information på kurssidan
Till anmälan

Allmän tejpkurs, Växjö

Denna heldagskurs vänder sig till dig som är idrottare, idrottsledare eller vill ha lite tips och idéer på hur tejp kan användas för att underlätta rehabilitering, reducera smärta eller avlasta skadad vävnad. Kursens innehåll kommer att vara hur olika tejper kan användas i olika situationer, men också fördelar och nackdelar med tejpning. Dagen kommer att innehålla både teoretiska som praktiska moment.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2019-04-27 Plats: Växjö, lokal meddelas i kallelsen Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline Klubb - hemsida - fortsättning, Vaggeryd

IdrottOnline Klubb är idrottens verktyg för kommunikation och administration. Här jobbar föreningen bl a med medlemsregister, LOK-stödsansökan (aktiviteter), hemsida, idrottslyft och utbildningsmodul.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2019-05-07 Plats: Vaggeryd, lokal meddelas i kallelsen Mer information på kurssidan
Till anmälan

"Allt är möjligt" - Tobias Karlsson, Växjö

Välkommen till en föreläsning som syftar till att understryka vikten av en inkluderande idrottsrörelse där alla får känna sig välkomna!

Tobias Karlsson pratar om hur viktig idrotten har varit för honom när allt annat i livet stormat. Hör hans historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och om hur Let´s dance fått drömmen att verka lite närmre.

Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2019-05-08 Plats: Växjö, Visma Spcs, Sambandsvägen 5 Mer information på kurssidan
Till anmälan

Att leda och utveckla en ideell idrottsförening - Idrottens föreningslära GRUND, Kalmar

Idrottens föreningslära – grund är en introduktion och inspiration kring föreningslärans grunder. Utbildningen  riktar sig till alla organisationsledare. Bland annat tar vi upp meningen med föreningen, vikten av att ha en väl genomarbetad verksamhetsidé, värdegrund, vision och verksamhetsplan.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2019-05-09 Plats: Kalmar, lokal meddelas i kallelsen Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundtränarutbildning (GTU1), Jönköping

Utveckla dig i tränarskap och träningslära ihop med tränare inom andra idrotter.

Grundtränarutbildningen är för dig som har varit tränare ett tag. Du har redan gått någon grundutbildning. Du tycker det är kul och vill nu gå vidare och utvecklas i din tränar - och ledarroll.

I GTU har du möjlighet att utveckla dig i tränarskap och träningslära tillsammans med idrottserfarna utbildare. Du möter och byter erfarenheter med tränare inom andra idrotter som befinner sig i motsvarande situation som du.
GTU är en fortsättning och påbyggnad på Plattformen – barn och ungdom. GTU innehåller utöver tränarskap och träningslära också tränarpraktik och självstudier på hemmaplan. Mötet med och möjlighet till nätverksbyggande mellan tränare från olika idrotter, för att ta till vara varandras olika kunskaper och erfarenheter, är ett mycket viktigt och uppskattat inslag i denna utbildning. GTU innehåller även en idrottsspecifik del som respektive specialidrottsförbund ansvarar för.

GTU 1 är för dig som är och vill utvecklas som tränare för 11-15-åringar, minimiålder för deltagare är 16 år.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2019-05-11 - 2019-05-12 Plats: Jönköping, lokal meddelas i kallelsen Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline Klubb - administration - Grund, Jönköping

IdrottOnline Klubb är idrottens verktyg för kommunikation och administration. Här jobbar föreningen bl a med medlemsregister, LOK-stödsansökan (aktiviteter), hemsida, idrottslyft och utbildningsmodul.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2019-06-04 Plats: Jönköping, Scandic Hotel Elmia, Elmiavägen 8 Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline Klubb - hemsida - Grund, Jönköping

IdrottOnline Klubb är idrottens verktyg för kommunikation och administration. Här jobbar föreningen bl a med medlemsregister, LOK-stödsansökan (aktiviteter), hemsida, idrottslyft och utbildningsmodul.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2019-06-05 Plats: Jönköping, Scandic Hotel Elmia, Elmiavägen 8 Mer information på kurssidan
Till anmälan

SUMMER CAMP, 25-26 juni i Västervik

Tycker du det är roligt att testa på olika idrotter? Vill du träffa nya kompisar under två sommardagar? Då är Summer Camp något för dig!
Kontaktperson: Kenth Karlsson Datum: 2019-06-25 - 2019-06-26 Plats: Västervik Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
SISU IdrottsutbildarnaSmåland
Box 485
551 16 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036345400
E-post: This is a mailto link

foreningslara_animnering

10169376_10202302599501165_1405292423_n