Hoppa till sidans innehåll


Vi hjälper dig att ta diskussionen i din förening


Utbildningsradion genom Sveriges Radio och Sveriges Television genomförde under 2014 en stor satsning på barn- och ungdomsidrott. En serie som visade sig bli en succé och som därmed blev en säsong 2 2015.

Programmen Idrottens himmel och helvete ger bra stöd till samtal

Programmen i URs serier Idrottens himmel och helvete och Tränarens himmel och helvete går nu att använda som diskussionsunderlag i föreningen. Det finns också samtalsunderlag kopplat till de olika avsnitten.

I programserien Idrottens Himmel och helvete lades stort fokus på de olika problem som finns inom svensk barn- och ungdomsidrott. I Tränarens himmel och helvete fokuserade UR istället på lösningar.

I varje program träffar UR någon som jobbar framgångsrikt med det som är programmets tema, samt visar konkreta checklistor för tränare och föreningar att utgå ifrån. Dessutom uttalar sig några av Sveriges främsta forskare och experter i respektive ämne.

Serien fördjupar diskussionen och riktar sig främst till idrottsföreningar, tränare och föräldrar till idrottande barn och ungdomar.

På SISUs centrala webb hittar du programmen, information och stödmaterial till Idrottens Himmel och helvete och Tränarens himmel och helvete (öppnas i nytt fönster)>>>

Kontakta våra idrottskonsulenter för hjälp att komma igång med diskussionerna i din förening >>>

 

Uppdaterad: 22 FEB 2018 20:36 Skribent: Annemari Johansson
Epost: This is a mailto link

 

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 0706007732
E-post: This is a mailto link