Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till oss Jonas!

2018-09-05 14:34
Jonas Carlénius är vår nya kollega. Han har anställts som idrottskonsulent med fokus på utbildning. Han efterträder André Samuelsson som lämnat oss till förmån för ett hockeytränarjobb hos Kalix HC.
  • Uppdaterad: 2018-09-05 14:34

Jonas Carlénius har bred erfarenhet från idrottsvärlden. Idrottsintresset är stort och som ungdom spelade han ishockey, fotboll och basket. Hockeyn förde honom så småningom ut i världen där han spelade hockey på elitnivå i bland annat Tyskland, Finland, Holland och USA.

När hockeykarriären var över tog ledarsysslor vid. Han har varit tränare för Boden HFs division 2-lag, Norrbottens TV-pucklag och lett ungdomslag för både tjejer och killar i Sunderby SK.

Även om hjärtat klappar allra hårdast för ishockey är det allmänna idrottsintresset stort. På fritiden gillar han att springa, cykla och åka skidor och styrketränar för att hålla kroppen i trim.

-  Jag ser verkligen fram emot mitt nya jobb. Det känns roligt att få vara med att utveckla idrottsföreningarna i Norrbotten, säger Jonas som närmast kommer från en tjänst på migrationsverket och har universitetsstudier i sociologi med sig i bagaget.

Kontaktuppgifter till Jonas Carlénius

Skribent: Annemari Johansson
Epost: This is a mailto link

 

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 070-600 77 32
E-post: This is a mailto link