Hoppa till sidans innehåll

Offensivare styrelsearbete

09 APR 2019 19:00
En utbildning för hela styrelsen som ska ge inspiration till ett enklare, roligare och modernare styrelsearbete som engagerar.
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2019 23:30

Tid och plats

Kl 09.30-17.00, Luleå lördag den 12 oktober alternativt  Gällivare söndag den 13 oktober

Målgrupp

Styrelser, kommittéer och arbetsgrupper i idrottsföreningar och förbund. Det är en fördel om flera personer deltar tillsammans, gärna hela gruppen.

Innehåll

Styrelse 2.0
Hur får vi en styrelse där alla känner sig delaktiga och engagerade? Vad är styrelsens uppdrag och hur fördelar man arbete och roller mellan sig? Vi tillför nya idéer om hur man kan skapa en modern och vital styrelse, med effektiva arbetsformer och bra balans mellan att förvalta och utveckla.

Sätt framtiden på dagordningen

Att spana in i framtiden är kanske din och din förenings bästa investering någonsin. Föreningslivet måste hänga med i samhällsutvecklingen och anpassa sig till hur människors liv ser ut idag. Föreningen kan välja att blunda inför framtidens utmaningar eller ta tag i dem - här och nu.

Föreningslivet står inför flera viktiga vägval. Genom att presentera ett antal starka och pågående samhällstrender vill vi utmana dig och din förening att ta befälet över er egen framtid.

Utbildare

Petra Mörtsjö, SISU Idrottsutbildarna. Erfaren processledare och utbildare i styrelsekunskap och föreningsutveckling.

Åldersgräns

Rekommenderad ålder för att delta i "offensivare styrelsearbete" är minst 16 år. Vid yngre deltagare kontakta kursservice för dialog.

Intyg

Intyg ges efter avslutad kurs.

Övrig information

Kostnad

Anmälan senast den 22 september

Skribent: Annemari Johansson

 

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 0706007732
E-post: This is a mailto link