Hoppa till sidans innehåll

SISU IU Norrbotten

Nyheter SISU Norrbotten

2018-11-21
Norrbottens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Norrbotten kallar till extra årsmöte med anledningen av den planerade s...
 
2018-10-16
Nu har du chans att bli unik. Den 24 november startar Norrbottens första grundutbildning för tränare. Kursen börjar och sluta...
 
2018-10-12
Niklas Grau byter arbetsuppgifter internt och sadlar om till idrottskonsulent med fokus på utbildning. Han tar över förenings...

Häng med på resan mot framtidens idrott!
Idrotten har enats om en gemensam vision för framtiden. Varje dag tar vi ännu ett steg på resan mot en mer nyfiken och välkomnande idrott där fokus på utveckling gör att fler blir motiverade att hålla igång hela livet. I en sådan idrott får alla chansen att nå sin fulla potential. Häng med på resan mot framtidens idrott!

Ny introduktionsutbildning för tränare
En webbanpassad utbildning som ger dig en första inblick i vad det innebär att vara tränare/ledare inom idrotten. Du får konkreta tips kring ledarskap och träning, som ger dig en bra start i ditt tränarskap. Tar bara 2-3 timmar att gå igenom.

Inkluderande idrott - ny utbildningswebb
Webben riktar sig till dig som är förtroendevald, anställd, ledare eller tränare i en förening eller ett förbund. Den syftar till att stötta ert arbete med inkludering genom att ge kunskap, skapa reflektion, samtal och förhoppningsvis handlingskraft, vilja och mod att förändra.

 

Utmana din idrottsförening!
Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Våga utmana din egen förening, inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.

Vi kommer till dig
SISU Idrottsutbildarna är en resurs för dig och din förening när ni vill utvecklas. Boka in ett kostnadsfritt besök av våra idrottskonsulenter så ser vi tillsamman över ert behov av utbildningar och utvecklingsinsatser. 


Se filmen
Svensk idrott vill vara bäst i världen på alla nivåer. För att nå fram till den visionen är idrottens idéprogram, Idrotten vill, vår ledsagare.


Se filmen
Hur ofta sätter ni framtiden på dagordningen i din förening? Tiderna förändras och idrottsrörelsen står inför några vansinnigt viktiga vägval. Om vi vill stå starka även i framtiden behöver vi agera nu.

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 070-600 77 32
E-post: This is a mailto link