Hoppa till sidans innehåll

Utmana din förening!

Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Våga utmana din egen förening, inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.
  • Uppdaterad: 17 JUL 2019 09:56

De senaste åren har svensk idrott upplevt stora förändringar i synen på träning och tävling. Den trenden ser bara ut att fortsätta. Idrottsrörelsen har förstått att man måste hänga med i samhällsutvecklingen och anpassa sig till hur människors liv ser ut idag – samtidigt som vi ska behålla de delar som gjort idrotten så populär.

Inspireras, diskutera och utmana din egen förening! Många idrottsföreningar upplever liknande utmaningar, men det är viktigt att komma ihåg att vi är många. Det finns föreningar som har testat nya idéer och hittat lösningar som fungerat. I filmerna nedan berättar vi om några av de stora trenderna inom idrotten och om föreningar som vuxit genom att våga.

 

Våga utmana!

Hur ser det ut i din förening? Våga utmana din egen förening, inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.

 

Kontakta Er förenings idrottskonsulent

Tvekan inte att ta kontakt med någon av våra idrottskonsulenter om du behöver stöd i er utveckling (länk öppnas i nytt fönster).

 

Material att bli inspirerad av

På SISU Idrottsutbildarnas riksorganisations webb hittar du inspiration till utveckling och exempel på vad andra föreningar har gjort för att behålla och utveckla sin popularitet (länk öppnas i nytt fönster).

 

 

 

Skribent: Lotta Andersson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Halland
Box 93
301 03 Halmstad

Besöksadress:
Idrottens Hus Q, Spetsvinkelg 23
302 50 Halmstad

Kontakt:
Tel: 035177400
E-post: This is a mailto link