Hoppa till sidans innehåll
Foto: MATHILDA AHLBERG

Bli stärkt i rollen som ideell arbetsgivare

2018-12-14 12:19

Välkommen till en heldag för alla er som är arbetsgivare inom idrotten. På Katrinebergs Folkhögskola den 26 januari finns möjlighet att få stöd och råd från Arbetsgivaralliansen och höra om en förenings resa mot en ny anläggning. Utbildningen är öppen för alla föreningar och kostnadsfri för Hallands ridklubbar!
  • Uppdaterad: 14 DEC 2018 12:19

Det är inte lätt att vara arbetsgivare och att ha anställda i en ideell förening är inget undantag. SISU Idrottsutbildarna i samverkan med Hallands Ridsportförbund bjuder in till en heldag på temat arbetsgivarfrågor. Dagen är indelad i två pass och det går bra att medverka på valfri del av utbildningen.

Ta kontakt med Åsa Agmyr för att delta under valfri del av dagen

Arbetsgivaralliansens sakkunnige Anna Dicander inleder och på eftermiddagen berättar Markku Söderberg, verksamhetschef på Lunds civila RF, om LCR som arbetsgivare och även om deras planer på en ny anläggning och processen kring den.

Här anmäler du dig till utbildningen den 26 januari

– Jag är jätteglad över att vi tillsammans håller den här utbildningen det finns ett behov ute i föreningarna av att få stöd i arbetsgivarfrågor och även kring anläggningar och allt det som kommer med en stor investering där många delar måste fungera, säger idrottskonsulent Åsa Agmyr.

Det finns möjlighet att delta enbart under förmiddagen för den som i första hand vill fylla på kunskap om arbetsgivarfrågor. Eller tvärtom för den som vill höra om hur en ny anläggning växer fram och allt vad det innebär.

− Det är bara att ta kontakt med mig om man inte kan vara med hela dagen, men önskar delta på ett av passen, säger Åsa Agmyr.

Frågor som tas upp av Arbetsgivaralliansen:
Vem är arbetsgivare och vem är arbetstagare i en förening?
Ansvar och skyldigheter för arbetsgivare och arbetstagare
Anställningsavtal
Kollektivavtal

Skribent: Lotta Andersson
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson Kurser

Åsa Agmyr
utbildningsansvarig
SISU Idrottsutbildarna
Hallands Idrottsförbund
This is a mailto link
070-341 40 03

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Halland
Box 93
301 03 Halmstad

Besöksadress:
Idrottens Hus Q, Spetsvinkelg 23
302 50 Halmstad

Kontakt:
Tel: 035177400
E-post: This is a mailto link