Hoppa till sidans innehåll

Succé i Kungsbacka

30 DEC 2016 23:41
Det blev succé i Kungsbacka när Aranäshallen, ishallen och simhallen bjöd in till "Idrott hela dagen" för alla som ville ta chansen att röra på sig efter julfirandet.
  • Uppdaterad: 02 JAN 2017 10:30

Många i Kungsbacka tog chansen att ha en aktiv dag tillsammans med familj och vänner. Kungsbacka Sportcenter erbjöd många olika och roliga aktiviteter för alla åldrar. Fri entré, ingen föranmälan och vilket blev en riktig succé!

Ishallen lånade ut skridskor för alla som ville prova på. Kungsbacka Konståkningsklubb fanns på plats för alla som ville prova på och i gamla hallen fanns det möjlighet att spela hockey med puck och klubba. Marie Persson, chef på fritidskontoret, bjöd på glögg och pepparkakor.

Badhuset fick också många gäster. Det bjöds på fri entré och härlig aktivitet i badet. I bassängen hade de byggt upp en hinderbana. För de som önskade simma fanns Kungsbacka Simsällskap på plats och instruerade.  

Även Aranäshallen hade öppnat upp dörrarna. Där fanns det möjlighet att leka av sig med hjälp av Gymnastikförening Tempo och parkourföreningen Mov3 Academy. Deltagarna bjöds på Festis, pepparkaka och svettband. Det var många barn och ungdomar som ville prova på trampolin och parkour samt några modiga föräldrar som tog chansen.

Flertalet av dagens deltagare provade på mer än en aktivitet och cirkulerade mellan hallarna.

"Idrott hela livet" har blivit en rörelsesuccé och är ett samarbete mellan Kungsbacka kommun, Hallands Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna och Kungsbacka IF. Varje fredag mellan 19.00 och 21.00 är en idrottsförening på plats och instruerar de som vill. Fri entré, ingen föranmälan och alla är välkomna, oavsett ålder.

Här hittar du 2017-års schema för Idrott hela livet

Vilken glädje att se energin och alla leklystna i stora gymnastiksalen. En aktivitetsdag som gav mersmak!

Klicka här för att se bilder från aktiviteter den 30 december.

 

      

Skribent: Anette Alsterå
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Halland
Box 93
301 03 Halmstad

Besöksadress:
Idrottens Hus Q, Spetsvinkelg 23
302 50 Halmstad

Kontakt:
Tel: 035177400
E-post: This is a mailto link