Hoppa till sidans innehåll

Slutredovisning av årets studieverksamhet

02 DEC 2016 08:03
Vi närmar oss slutet på 2016 års verksamhet. Det är väldigt många ledare som har redovisat sin förenings folkbildningsverksamhet (lärgrupper m.m.). Om du skulle ha missat att skicka in dina listor så önskar vi få in dessa så snart som möjligt.
  • Uppdaterad: 02 DEC 2016 08:03

FÖR DIG SOM INTE REDOVISAT
En stor andel idrottsledare har redan redovisat sin folkbildningsverksamhet. Om du tillhör gruppen som ännu inte har redovisat ska Närvarolistan undertecknas och skickas till din SISU-konsulent, så att vi har dem innan jul.

INGEN NÄRVAROLISTA?
Har ni haft en lärgrupp (minst 3 deltagare inklusive ledare och 1 utbildningstimme á 45 min) och som inte föranmälts? Då kan du istället redovisa genom att använda en Redovisningsblankett, se nedan.
- Redovisningsblankett (pdf)
- Så här fyller du i Redovisningsblanketten (pdf)

 

Redovisa elektroniskt?
Du vet väl att alla som har IdrottOnline kan redovisa elektroniskt, helt utan papperskopior. Det finns mängder av Youtube-filmer som på ett mycket enkelt sätt visar hur du går tillväga.
- You-tube film
Manual
Kontakta din konsulent så hjälper vi er att komma igång

 

INFORMERA DELTAGARNA
Vi vill också rikta ett tack för att du informerat deltagarna så att de känner till att de är med i en lärgrupp som SISU Idrottsutbildarna anordnar tillsammans med din förening. Det är oerhört viktigt att deltagarna vet att de är med i en lärgrupp med SISU Idrottsutbildarna som avsändare, det ökar vår trovärdighet mot stat, region och kommun.

 

VI KOMMER TILL ER
Vi hoppas att du och din förening upplevt många positiva effekter av att utbilda ledare och aktiva med lärgruppen som metod. Är ni intresserade av att diskutera ytterligare utbildnings- och utvecklingssatsningar kommer vi gärna ut till er.

 

TACK FÖR DIN INSATS!
Till sist ett hjärtligt tack för att du utöver att vara idrottsledare för barn- och ungdomar eller som förtroendevald även tar dig tid att vara studieledare i en lärgrupp i din förening.

 

 

Skribent: Liselotte Arvidsson
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Halland
Box 93
301 03 Halmstad

Besöksadress:
Idrottens Hus Q, Spetsvinkelg 23
302 50 Halmstad

Kontakt:
Tel: 035177400
E-post: This is a mailto link