Hoppa till sidans innehåll

Våra utbildningar och kurser


Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Webbsändning: Kost för idrottare

Vi erbjuder dig som inte har möjlighet att vara på plats och lyssna på Tommy Gabrielssons föreläsning Kost för idrottare att istället följa föreläsningen via webben. Du som anmäler dig till webbsändningen kommer dagen innan föreläsningen få ett meddelande via e-post om inloggningsuppgifter/instruktioner.

Kontaktperson: Kerstin Fryksén, 010-459 03 10 Datum: 2019-10-03 Mer information på kurssidan
Till anmälan

Kost för idrottare, Smedjebacken

Det krävs mer än bara träning för att utvecklas i sitt idrottsutövande. Det är många faktorer som påverkar hur man presterar och utvecklas.

Kontaktperson: Kerstin Fryksén, 010-459 03 10 Datum: 2019-10-03 Plats: Bergaskolans aula, Smedjebacken Mer information på kurssidan
Till anmälan

Ät rätt när du tränar, Falun

Att njuta av mat spelar stor roll för vårt välbefinnande och vår hälsa. Lika viktigt är det att ha balans mellan det vi får i oss och det vi gör av med.

Kontaktperson: Kerstin Fryksén, 010-459 03 10 Datum: 2019-10-23 Plats: Kvarnportens aula, Pelle Bergs Backe 3, Falun Mer information på kurssidan
Till anmälan

Ät rätt när du tränar, Mora

Att njuta av mat spelar stor roll för vårt välbefinnande och vår hälsa. Lika viktigt är det att ha balans mellan det vi får i oss och det vi gör av med.

Kontaktperson: Kerstin Fryksén, 010-459 03 10 Datum: 2019-10-24 Plats: Mora Gymnasiums aula Mer information på kurssidan
Till anmälan

Kost för idrottare, Malung

En inspirerande föreläsning om att göra det komplicerade enkelt och att göra bra och smarta matval.

Vad och hur mycket ska man äta för att må så bra som möjligt och kunna prestera på topp? Vad är egentligen "bra" mat?

Kontaktperson: Kerstin Fryksén, 010-459 03 10 Datum: 2019-11-21 Plats: Malung Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Dalarna
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress:
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link