Hoppa till sidans innehåll

Utmana din idrottsförening!

Våga utmana din egen förening, inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.
  • Uppdaterad: 2016-12-15 13:32

De senaste åren har svensk idrott upplevt stora förändringar i synen på träning och tävling. Den trenden ser bara ut att fortsätta. Idrottsrörelsen har förstått att man måste hänga med i samhällsutvecklingen och anpassa sig till hur människors liv ser ut idag – samtidigt som vi ska behålla de delar som gjort idrotten så populär. Hur ser det ut i din förening?

Svensk idrott erbjuder inte bara en rolig och utvecklande gemenskap för miljontals svenskar, vilket är nog så viktigt, den bidrar också till ett starkare samhälle. Fler ska få chansen att uppleva vad idrotten ger och idrottsföreningarna ska bli ännu starkare. Därför ska vi tackla utmaningar som ledarbrist, knappa resurser och att ungdomarna slutar tidigt tillsammans.

Ta del av ett nytt material bestående av sju filmer och en dialogduk, ett material som hjälper dig att ta diskussionen vidare i din styrelse eller förening.

Kontakta din idrottskonsulent, tillsammans gör vi din förening starkare.

Skribent: Margareta Appell
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Dalarna
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress:
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:
Tel: se kontakta oss
E-post: This is a mailto link