Hoppa till sidans innehåll

Samsyn mellan idrotterna - vårt bästa för barnens bästa!

Syftet med kvällen är att skapa en mötesplats för tränare/ledare där vi diskuterar hur vi kan samverka bättre inom kommunen. Allt för att fler barn ska kunna idrotta i våra föreningar, ägna sig åt flera idrotter (allsidighet) och ta hänsyn till varandras säsonger. Helt enkelt samverka över föreningsgränserna för att göra vårt bästa för barnens bästa.

Lagidrotterna och andra idrotter, har svårt att rekrytera spelare/aktiva och även få tränare i vissa åldersgrupper. Vi når inte alla barn och vi "konkurrerar" ofta om samma barn. För att våra barn fortsatt ska ha ett brett idrottsutbud så måste vi börja samarbeta bättre.

Vi inleder med föreläsaren Jenny Hedlund. Därefter delar vi upp oss i mindre grupper, med blandade idrotter, för att diskutera, hur vi kan utveckla samarbetet.

Jenny Hedlund är flerfaldig världsmästare i innebandy både som ledare och spelare. Jenny kommer att berätta om sin resa inom och med idrotten, hur det påverkat livet ur flera aspekter. Hon brinner för att växa med människor, såväl ungdomar som vuxna. Jenny arbetar idag som spelutvecklare på Dalarnas Innebandyförbund och som professionell coach, hon föreläser i teambuilding för idrottens ungdomar via SISU Idrottsutbildarna samt föreläser och inspirerar företag/skolor som lägger värde i att få ihop en grupp och få dem att må bra och sträva mot utveckling, mål och resultat.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela This is a mailto link

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Dalarna
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress:
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:
Tel: se kontakta oss
E-post: This is a mailto link