Hoppa till sidans innehåll

Vi utvecklar idrotten i Dalarna

  • Uppdaterad: 29 OKT 2018 10:16

SISU Idrottsutbildarna är idrottens eget studieförbund. Vi arbetar med bildning och utbildning inom idrotten. Att stimulera människors lärande är en viktig uppgift för oss.

Idrottsrörelsen är Sveriges största folkrörelse med över 3 miljoner medlemmar. Självklart ska idrottens studieförbund bidra till att alla dessa inte bara blir bra på att utöva eller leda idrott, utan också ta ansvar och vara engagerade samhällsmedborgare. Därför jobbar SISU Idrottsutbildarna med folkbildning som metod där många involveras i utvecklingen av den verksamhet som bedrivs.

Våra verksamhetsformer är:

  • Lärgrupp
  • Kurs
  • Föreläsning
  • Processledning
  • Kulturarrangemang

SISU Idrottsutbildarna Dalarna
SISU Idrottsutbildarna Dalarna är idrottens lokala utbildningsorganisation i Dalarna.  

Vi hjälper idrottsföreningar och förbund i Dalarna att utvecklas. Vi erbjuder utbildning som på olika sätt förbättrar den verksamhet som bedrivs.

Våra idrottskonsulenter fungerar som inspiratörer, utbildare och processledare och företräder både Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna. Varje konsulent ansvarar för ett antal idrotter.

SISU Idrottsutbildarna finns i hela Sverige
Totalt arbetar 19 distrikt med att utveckla de idrottsföreningar och förbund som finns runt om i Sverige. På riksnivå arbetar man med att utveckla och stötta specialidrottsförbunden. Under 2009 arbetade SISU Idrottsutbildarna med 6 800 föreningar och 70 olika idrotter och medlemsorganisationer. Läs mer om Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna

 

Kom igång och jobba med oss - kontakta er idrottskonsulent!

Skribent: Margareta Appell
Epost: This is a mailto link

Personuppgifter

Återblick

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Dalarna
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress:
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link