Hoppa till sidans innehåll

Mötesplats Samsyn

07 SEP 2018 18:11
Under kvällen bjuds ni på Jens Bergenström och Camilla Granelid som ger sin syn på Samsyn. Det blir paneldebatt med PeO Karlström som moderator samt olika workshops.
  • Uppdaterad: 08 SEP 2018 08:04

Kom och träffa Jens Bergenström, fd spelare i Leksands IF och Camilla Granelid nuvarande förbundskapten för U 19 damlandslaget i innebandy. Hör deras berättelser från ungdomsåren. De ger sin syn på Samsyn, samt hur de ser på tidig specialisering. 

Det blir också en paneldebatt där Jens och Camilla ingår samt de unga innebandyspelarna Ida Eliasson och Frida Backlund. PeO Karlström, är moderator och sköter intervjuerna.

Vår vision är, Vårt bästa för barnens bästa
Med vårt bästa menar vi att genom samverkan mellan förbunden, föreningar och enskilda ledare verka för att barn och ungdomar ska uppmuntras och ges möjlighet att utöva flera idrotter så länge som möjligt. Att genom god planering och kommunikation undvika krockar samt göra uppföljningar. Gör vi det som står i Samsyns dokumentet och vad kan vi göra annorlunda och bättre?

Samsyn är en del av svensk idrotts satsning mot visionen Svensk Idrott - Världens Bästa, där en av utvecklingsresorna handlar om ny syn på träning och tävling, Idrott hela livet. 

Nu vill vi höra din åsikt om Samsyn, därför bjuder vi in dig som tränare, och förtroendevald i föreningen eller förbund till olika workshops, ni kommer kunna ställa frågor, diskutera och utbyta erfarenheter samt ta del av SISUs nya introduktionsutbildning för tränare. Du är en viktig del i Samsynsarbetet!

Tid:
11 september kl 18.00-21.00.

Plats:
Kvarnportens aula, Pelle Bergs Backe 3 i Falun.

Anmälan:
Senast 9 september till http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1125943
Vi bjuder på fika och macka.

Frågor:
Karin Boström, 010-459 03 05, This is a mailto link

Välkommen!

 

Brev till idrotten:

Skribent: Margareta Appell
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Dalarna
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress:
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link