Hoppa till sidans innehåll

Vi är idrottens eget studieförbund.

Vi utbildar, bildar och utvecklar svensk idrott

Processledare Grund

Du som möter idrotten på förenings- och/eller förbundsnivå inbjuds nu till det andra viktiga steget, av totalt fyra, som syftar till att utrusta dig med bra redskap inför din fortsatta framfart som viktig resurs för utveckling.

 


Syfte
Vi vill ge dig möjligheten att bli en ännu bättre processledare och därmed ett ännu bättre stöd för idrotten.

Innehåll
Du kommer under utbildningen att ta del av ett antal modeller för organisationsutveckling. Modeller som sedan prövas genom arbete med exempel och eget arbete på hemmaplan mellan träffarna. Du kommer också att belysa din egen personliga profil och ställa den i relation till krav och förväntningar på dig som processledare. Till detta kommer också att du under utbildningens gång kommer att fylla på din verktygslåda med många fler metoder att använda situationsanpassat.

Målgrupp
Konsulenter, föreningsutvecklare, föreningscoacher, processledare – alla roller och funktioner syftar i grunden till att underlätta för andra att lyckas och utvecklas. För att kunna göra det på bästa sätt behövs en härlig blandning av lust, nyfikenhet och erfarenhet. Kompletterat med aktuell och beprövad kunskap liksom modet att också pröva det hittills oprövade bildar detta tillsammans med Processledare BAS en suverän grund att utgå ifrån.

Ett sista datum kommer att läggas till

OBS! Ett kvällspass är inbokat första dagen vid varje tillfälle.

Vid frågor om kursinnehåll kontakta:
Maria Gidlund, Process- och projektledare, tel 08-699 62 22, e-post: This is a mailto link

Kursledare: Sofia Kärrå
 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link