Hoppa till sidans innehåll

Vi är idrottens eget studieförbund.

Vi utbildar, bildar och utvecklar svensk idrott

Gemensamt verksamhetssystem för svensk idrott

  • Uppdaterad: 2017-07-21 13:55

Enklare hantering av medlemsregister och lokalt aktivitetsstöd

Idrotten har ett administrativ plattform som heter IdrottOnline. Det innebär enklare hantering av bland annat medlemsregister och rapportering av lokalt aktivitetsstöd. IdrottOnline har även ett kraftfullt hemsidesverktyg där ni kan sköta föreningen/förbundets hemsida. Alla våra funktioner är kostnadsfritt för idrottsföreningar och förbund.
Läs mer om våra funktioner

Ta kontakt med ditt distrikt

Som idrottsförening tar ni kontakt med ert närmsta SISU Idrottsutbildarna. SISU Idrottsutbildarna finns på 20 distrikt och utöver det har en del av distrikten ett eller fler lokalkontor i sitt distrikt. 
Här finns kontaktuppgifter till distrikten

Olika behov - olika utbildningar

Behovet i föreningar/förbund ser olika ut och därför försöker vi att erbjuda utbildningar på olika sätt. Vi rekommenderar att minst ett par personer från varje förening/förbund utbildar sig och får mer kunskap om funktionerna i plattformen. Det kan exempelvis vara en verksamhetsledare, webbredaktör, kassör och/eller den som hanterar LOK-stödsrapportering. Det behövs inga förkunskaper och alla är varmt välkomna.
Se vilka utbildningar vi erbjuder

Jobba på hemmaplan i lärgrupp

Lärgruppsplaner kring hemsida, administration, e-bokföring och LOK-stöd  går att ladda hem för att användas av föreningen som ett diskussionsunderlag på hemmaplan. Utifrån dessa kan man diskutera viktiga frågor innan man sätter igång ett arbete med att bygga sin struktur i IdrottOnline. Här kan du få stöd och hjälp av SISU Idrottsutbildarna.

Hitta din kontaktperson närmast dig

Vi erbjuder utbildningar i ditt distrikt för våra funktioner. Det går även att skräddasy upplägget så det passar dig bäst.

Titta på våra instruktionsfilmer som finns på vår kanal

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link