Hoppa till sidans innehåll

Höstens evenemang

  • Uppdaterad: 2017-10-12 10:40

Det finns mycket kul att se fram emot under hösten. Vi har därför satt ihop en kort summering av några av höjdpunkterna. Se till att reservera datumen i kalendern redan nu. 

 

Turismdagarna i Västerbotten 2017, 12-13 oktober, Skellefteå
Under årets turismkonferens får idrotten mer plats än vanligt. Den 12:e oktober läggs lite fokus på evenemangsutveckling kopplat till idrott. Konferensen medarrangeras av Västerbottens Idrottsförbunds projekt ”Sportup North” och talar gör bland annat Eva-Lena Frick, VD för Vasaloppet och Leif Johansson som är ansvarig för RF:s centrum för idrottsevenemang.
Mer information: http://www.sportupnorth.se/2017/04/06/turismdagarna/

 

SDF-konferens 2017, 20-21 oktober, Umeå (Scandic Plaza)
Årets SDF-konferens har tema rörelserikedom och handlar om hur vi kan få så många som möjligt ska ha lusten och förmågan att röra sig – så mycket som möjligt, så länge som möjligt!

Mer information

 

5 steg till en jämställd och inkluderande idrott, Umeå 14 november
Den här utbildningen, riktad till förtroendevalda och anställda i specialdistriktsförbund (SDF), ger en ökad kunskap i hur normer, som könsnormer, heteronormer och vithetsnormer präglar våra idrottsmiljöer. Du får hjälp med att få syn på dessa normer och utmaningar i din egen miljö. Du får också en bakgrund till varför ett normmedvetet synsätt är en förutsättning för att idrotten ska vara relevant och intressant även i framtiden. Läs mer, och anmäl dig här!

Skribent: Peter Hållsten
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västerbotten
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress:
Kungsgatan 89
903 31 Umeå

Kontakt:
Tel: 010-476 54 00
E-post: This is a mailto link