Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till SISU-helgen 2017!

Nu är det dags igen för vår stora utbildningshelg! Missa inte chansen att få kunskap, inspiration och inspel till ditt ledarskap och till din förenings framtid. Under två dagar samlas både ledare för barn och ungdomar och styrelseledare i den fina miljö som Selma Spa erbjuder. Nytt för i år är att du och dina föreningskollegor kan välja mellan två inriktningar: träningsläger för styrelsen och träningsläger för ledare.
1. Träningsläger för styrelsen
Styrelsens arbete är drivhjulet i en förening. Ni är en grupp som träffas ett antal gånger under ett år för att ta viktiga beslut som rör föreningens verksamhet. Ta med din styrelse till "Träningsläger för styrelsen" för att fylla på med kunskap, inspiration och erfarenheter från andra föreningar som ger er energi att förbättra och utveckla just er verksamhet!
Innehåll: Idrottens strategiarbete 2025, Styrelsens arbete, Föreningskunskap, Föräldraengagemang, Barn- och ungdomsidrott, Erfarenhetsutbyte och Inspirationsföreläsning med Sofie Skog.

2. Träningsläger för ledare
Ta med dina ledarkollegor och kom för att fylla på men kunskap, inspiration och erfarenheter från andra ledare inom idrotten.Välj mellan olika seminarier och se till att fördela er på alla pass för att ta med så mycket som möjligt tillbaka till er träningsverksamhet. Vi vill inspirera er till att skapa så bra förutsättningar som möjligt till att; få så många barn och ungdomar som möjligt att vara aktiva så länge som möjligt och skapa förutsättningar för att det ska bli så bra verksamahet som möjligt.
Innehåll: Idrottens strategiarbete 2025, Ledarskapets utmaningar, Erfarenhetsutbyte och Inspirationsföreläsning med Sofie Skog. Seminarieval lördag: Åldersanpassad fysisk träning, Uthållighetsträning och Spänst och snabbhet. Seminarieval söndag: Kost, Lekfull träning för barn och ungdom, Styrka med kroppen som redskap och Föräldraengagemang.


Kursledare: Malin Elfman
 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Värmland
Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress:
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:
Tel: +4610-4764720
E-post: This is a mailto link