Hoppa till sidans innehåll

Vi finns i hela landet - på alla nivåer inom idrotten


SISU Idrottsutbildarna finns i hela Sverige. Våra distrikt jobbar med specialdistriktsförbunden och idrottsföreningarna. På riksnivå arbetar vi med att utveckla och stötta specialidrottsförbunden.

Vi har 21 distrikt som arbetar med att utveckla de idrottsföreningar som finns runt om i Sverige. Under 2009 arbetade vi med 6800 föreningar och 70 olika idrotter och medlemsorganisationer. Kontaktuppgifter till våra distrikt hittar du här >>>.

Det här är SISU Idrottsutbildarna Värmland

Vi är den värmländska idrottens utbildningsorganisation! Det innebär att vi på olika sätt hjälper Värmlands idrottsföreningar att utvecklas. Vi erbjuder utbildning som på olika sätt förbättrar er verksamhet.

Hur blir du världens bästa idrottsförälder? Hur kan er styrelse bli mer effektiv? Hur lindar du en idrottsskada på bästa sätt? Och hur håller ni klubben fri från fördomar? Fråga oss! Vi har både svaren och metoderna för att lära ut dem.

På SISU Idrottsutbildarna i Värmland arbetar vi som inspiratörer, processledare och genom föreläsningar, kurser och lärgruppsverksamhet.

Föreningarnas behov styr vår verksamhet! Ring eller maila till oss för att få veta mer, bolla en idé eller boka in ett besök med en av våra utbildningskonsulenter.


Vi utbildar idrottsföreningarna
SISU Idrottsutbildarna på riksnivå fungerar som ett stöd och en resurs för de specialidrottsförbund och medlemsorganisationer som vill utveckla sin organisation och verksamhet. Här är våra processledare en viktig resurs. På riksplanet har vi också ett omfattande kurs- och konventprogram.

Vi genomför utvecklings- eller utbildningsprogram, vi medverkar som coacher och samtalspartner, process- och projektledare och föreläsare. Kort sagt, vi medverkar till allt som har med lärande och utveckling att göra.

SISU Idrottsutbildarna på riksnivå erbjuder:
• organisationsutveckling
• utveckling av ert varumärke
• tränar- och ledarutveckling
• riktlinjer, planer och strategier
• från grupp till lag
• personlig utveckling

Vårt bokförlag heter SISU Idrottsböcker
Vi har ett eget förlag, SISU Idrottsböcker, som utvecklar studiematerial och idrottsböcker tillsammans med idrotten. Läs mer på sisuidrottsbocker.se.

Vår folkhögskola på Bosön, Lidingö
SISU Idrottsutbildarna är huvudman för Bosön Idrottsfolkhögskola. Här utbildas bland annat idrottskonsulenter. Här finns också spännande utbildningar för dig som vill jobba med idrott. Läs mer på boson.nu.

 • Idrottslinjen
  – komplettera gymnasiets behörighetsämnen samtidigt som du läser in
     idrottsämnen.
 • Idrottskonsulent
  – yrkesutbildning för dig som siktar mot jobb inom idrotten.
 • Friskvårdskonsulent
  – yrkesutbildning för dig som vill jobba med friskvård och hälsa.
Uppdaterad: 2016-06-07 16:02
Skribent: Anna-Lena Moberg

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Värmland
Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress:
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:
Tel: +4610-4764720
E-post: This is a mailto link