Hoppa till sidans innehåll

Våra kurser och utbildningar


Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Idrottsskolor - nystart och utveckling, Vrigstad

Erfarenhetsutbytet riktar sig till alla som på något sätt är inblandade i verksamheten kring idrottsskolor såväl inom förvaltningar som i idrottsföreningar. Men också till er som vill få idéer till hur man startar upp en idrottsskola i ert område eller i er kommun.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2017-04-04 Plats: Vrigstad, Best Western Hotel Vrigstad Värdshus, Kyrkogatan 2 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Idrottens föreningslära - Ordförandekurs, Kalmar

Idrottens föreningslära – tema - ger både förtroendevalda och anställda organisationsledare fördjupade kunskaper i olika teman kopplade till föreningsläran. Utbildningen sker i tematräffar i olika aktuella ämnen, som till exempel årsmötet, valberedningsarbete, bokföring, skatter och avgifter, ordföranderollen, optimal samverkan i styrelsen, ideell förening på kommersiella villkor. Dessa träffar genomförs normalt under en dag och erbjuds oftast och redan idag i vårt ordinarie kursutbud.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2017-04-05 Plats: Kalmar, lokal meddelas i kallelsen Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

IdrottOnline Klubb - administration - fortsättning, Eksjö

IdrottOnline Klubb är idrottens verktyg för kommunikation och administration. Här jobbar föreningen bl a med medlemsregister, LOK-stödsansökan (aktiviteter), hemsida, idrottslyft och utbildningsmodul.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2017-04-06 Plats: Eksjö, lokal meddelas i kallelsen Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Plattformen - barn och ungdom, Växjö (FULLBOKAD)

Idrottens barn- och ungdomsledarutbildning på basnivå heter Plattformen – barn och ungdom och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn och ungdomar mellan 7-15 år. Det är också en utbildning för dig som redan är engagerad, vill utvecklas och bli bättre och tryggare i din roll, men ännu inte gått någon formell tränarutbildning.

•    Är du intresserad av att bli tränare och idrottsledare för barn och ungdom?
•    Är du redan engagerad men utan någon formell tränarutbildning?
•    Skulle det kännas bra att utvecklas tillsammans med andra tränare och ledare i motsvarande situation?

Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2017-04-08 - 2017-04-09 Plats: Växjö, lokal meddelas i kallelsen Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Ledarutbildning om ätstörningar, Växjö

Utbildningen inriktar sig på säkert ledarskap och information om ätstörningar. Du får tekniker för att möta människor med ätstörningsproblematik.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2017-04-08 Plats: Växjö, Quality Hotel Royal Corner, Liedbergsgatan 11 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Ledarutbildning om ätstörningar, Kalmar

Utbildningen inriktar sig på säkert ledarskap och information om ätstörningar. Du får tekniker för att möta människor med ätstörningsproblematik.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2017-04-09 Plats: Kalmar, Calmar Stadshotell, Stortorget 14 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

IdrottOnline Klubb - administration - fortsättning, Mönsterås

IdrottOnline Klubb är idrottens verktyg för kommunikation och administration. Här jobbar föreningen bl a med medlemsregister, LOK-stödsansökan (aktiviteter), hemsida, idrottslyft och utbildningsmodul.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2017-04-11 Plats: Mönsterås, biblioteket, Södra Tingsgatan 3 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Idrottens föreningslära - Att arbeta i valberedning, Oskarshamn

Idrottens föreningslära – tema ska ge styrelser och arbetsgrupper både kunskap och redskap för att bättre kunna leva upp till sin respektive uppdrag. Detta är ett mer omfattande utbildningspaket som fokuserar på fem områden: föreningsjuridik, organisations- och verksamhetsutveckling, styrelse- och valberedningsarbete, praktisk föreningsekonomi samt varumärkesarbete och kommunikation. Utbildningen består i sin helhet av fem områden och riktar sig i första hand till hela styrelsen och/eller enskilda funktioner i styrelsen.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2017-04-12 Plats: Oskarshamn, lokal meddelas i kallelsen Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Barn- och ungdomsidrottsträff - med fokus på Idrottslyftet 2017-2019, Gislaved

Denna träff vänder sig till alla er som är intresserade av att utveckla er idrottsförenings barn- och ungdomsverksamhet. Det finns en mängd verktyg och hjälpmedel för att man som idrottsförening på ett bra och effektivt sätt kunna utveckla sin barn- och ungdomsidrott, under den här kvällen får ni en vägledning genom dessa.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2017-04-19 Plats: Gislaved, Kommunhuset, Sessionssalen, Stortorget 1 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Skatteregler & inkomstdeklaration- Idrott & skatt-ett lagspel!, Växjö OBS! Nytt datum

Vilka skatteregler gäller för de inkomster som föreningen har och måste vi lämna deklaration? Detta är en vanlig fråga som vi får. Under denna kväll kommer Skatteverket att informera om alla de regler och skattefrågor som vi inom idrottens omfattas av. Vi kommer även att gå igenom hur du fyller i inkomstdeklaration och särskild uppgift samt vilka deklarationstidpunkter som gäller.
Kontaktperson: Lena Moberg Datum: 2017-04-19 Plats: Växjö, lokal meddelas i kallelsen Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
Sida:   1  2  3 
 

Postadress:
SISU IdrottsutbildarnaSmåland
Box 485
551 16 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036-34 54 00
E-post: This is a mailto link

foreningslara_animnering

10169376_10202302599501165_1405292423_n