Hoppa till sidans innehåll

Klas Hallberg föreläser i Västerås

2012-03-13 15:09
SISU Idrottsutbildarna och Västmanlands Idrottsförbund välkomnar till föreläsningen "Det möjliga och det omöjliga" med Klas Hallberg den 24 mars i Västerås. Klas Hallberg är en fantastisk inspiratör med hög energi och förmågan att kombinera humor och blodigt allvar.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 15:40

Vi människor ”får för oss” en massa föreställningar och skapar oss uppfattningar om både stort och smått och ont och gott. Ett av alla områden där vi ofta har tydliga föreställningar och uppfattningar är kring vad som är möjligt för oss att uppnå. Ett intressant fenomen med föreställningar av olika slag är att vi tenderar att hellre försvara vår föreställning, även om vi inte trivs med den, än att upptäcka en ny sanning som vi kanske mår bättre av.

 

Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna välkomnar till en föreläsning som tar fasta på föreställningar om vad som är möjligt och omöjligt. Både för individer och organisationer. Föreläsare är Klas Hallberg som pratar om hur vi som individer kan påverka vår egen situation. Och givetvis även hur det kan påverka organisationen.

 

 

Föreläsare:

Klas Hallberg

Klas har föreläst i femton år för över 1 500 företag, organisationer och skolor. Innan han ställde sig på scen ägnade han åratal åt att lära sig allt om inlärning, kommunikation, prestationspsykologi, accelererat lärande, snabbläsning, hälsa och

egen utveckling. På sina föreläsningar inspirerar Klas deltagarna till att se hur dom själva kan delta i sina egna liv och inte lägga ut det på andra.

 

 

Datum och tid

24 mars 2012 klockan kl 14.00–15.30.

 

 

Plats

ABB Arena Nord, Rocklunda, i Västerås.

 

 

Anmälan

Anmälan snarast till This is a mailto link

 

 

Kostnad:

150 kr/ deltagare som representerar någon av länets idrottsföreningar.

(Resterande del fi nansieras via Idrottslyftets ledarförsörjning).

Övriga deltagare betalar 300 kr. Avgiften faktureras.

 

Välkommen!

Skribent: Anette Fransson

 

 prenumerera_nyhetsbrev[1]

Anmäl och resovisa er utbildningsverksamhet

 

 

IFL_Grund_banner 2 bilder

 

 

 

Fbk

 

 

 

 

PUFF%2~1

 

 

 

 

 

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västmanland
Ånghammargatan 4
721 33 Västerås

Kontakt:
Tel: 010-476 48 00
Fax: 021-13 78 73
E-post: This is a mailto link