Hoppa till sidans innehåll

Sök våra utbildningar


 

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Kinesiotejpning, Skövde

Kursen har nu bara 1 plats kvar, det är först till kvarn som gäller. Efter det har ni möjlighet att stå på reservlistan.

Denna speciella tejpning har tagit den sportmedicinska världen med storm. Metoden och tejpens unika egenskaper används för att effektivt kunna stimulera muskler och andra vävnader. Den är effektiv mot smärta, värk, stelhet och muskulära besvär.

Datum: 2016-10-27 Plats: Idrottens Hus, Skövde Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Åldersanpassad fysisk träning för barn och ungdom, Trollhättan

Denna kurs ställs in på grund av för få anmälda, kursen går också i Lidköping den 26-27/11, för mer information se hemsidan.

Utbildningen vänder sig till dig som vill träna barn och ungdomar med rätt allsidig fysisk uppbyggnadsträning för långsiktig utveckling. För dig som vill minska skaderisken och förbättra teknikinlärningen hos barn och ungdomar.

Utbildningen bygger på god vetenskaplig forskningsgrund med inslag både från ny och gammal väl beprövad kunskap inom områdena styrka, uthållighet, koordination, snabbhet och rörlighet för barn och ungdom.

Datum: 2016-10-29 - 2016-11-12 Plats: Älvhögsborg, Trollhättan Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Styrketräning för seniorer, Borås

Denna kurs är inställd på grund av för få anmälda, vi återkommer till våren igen med nya datum.

Vi vet att träning och motion är vår bästa medicin mot ohälsa, men hur ska vi träna när vi blir äldre? Utbildningen går igenom vad som händer i kroppen och hur träning påverkar när man blir äldre.

Datum: 2016-10-30 Plats: Mariedals IK, Borås Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Lär dig mer om skatteregler och kontrolluppgifter - Vänersborg

Vilka regler gäller för vår förening?
I samarbete med Skatteverket bjuder vi in representanter från idrottsföreningar till en informationskväll där du kan få svar på dina frågor och problem inom skatteområdet.

Testa din föreningskunskap här!

Läs mer om Idrottens föreningslära här!

Datum: 2016-10-31 Plats: Quality Hotel Vänersborg Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Kommunicera föreningen i sociala medier - Mariestad

OBS! Utbildningen har blivit flyttad från 16 nov till den 7 nov!
Idag kan din förening bli populär och attrahera medlemmar på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. För att framgångsrikt sprida din förenings erbjudande behöver du en strategi för hur du använder sociala medier. I denna workshop ger vi dig verktyg för att göra de rätta valen när det gäller marknadsföring i sociala medier.

Utbildningen genomförs i samverkan med Mariestad Bois och som avslutning på dagen bjuder vi på ett klassiskt hockeyderby mellan Mariestad Bois och Skövde IK. Förutom att se matchen får vi även mat och ett möte med representant för klubben som berättar om deras marknadsföringsarbete.

Utbildningen erbjuds även i:
Borås 14 okt
Göteborg 12 dec

 

Kontaktperson: Tryggve Olsson Datum: 2016-11-07 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

IdrottOnline Klubb - Hemsida - grund, Borås

Extrainsatt Hemsida grund i Borås!

IdrottOnline är ett gemensamt verksamhetssystem för svensk idrott och utgör basen för all kommunikation och administration mellan medlem, förening och förbund.
Systemet är byggt utifrån att föreningen ska hitta allt på ett och samma ställe, vare sig det gäller hemsida, medlemsregister, ansökan till LOK-stöd och Idrottslyft, administration av utbildningar och tävlingar samt mycket mer. Föreningen får tillgång till allt detta helt kostnadsfritt.

Datum: 2016-11-07 Plats: SISU Idrottsutbildarna, Borås Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Tejpning, Skövde

Grundläggande utbildning i tejpning vid idrottsskador. Du får bl.a. lära dig tejpning av fot, hand, knä samt ben för att förebygga skador. Rekommenderade förkunskaper är utbildningen Akut omhändertagande vid idrottsskada.
Datum: 2016-11-07 Plats: Idrottens Hus, Skövde Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Träningsplanering, Lidköping

Att vara idrottare idag innebär att många gånger balansera på gränsen för vad ens kropp och psyke klarar av att hantera. I det sammanhanget är en genomtänkt tränings- och tävlingsplanering ett måste för att man ska lyckas hålla sig på rätt sida om gränsen och också få en positiv prestationsutveckling.
Datum: 2016-11-13 Plats: LAIK:s klubblokal (Ishallen), Lidköping Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Ledarskapsutbildning för unga ledare 13-15 år, Alingsås

En grundläggande ledarskapsutbildning för de yngsta ledarna med möjlighet att utvecklas till en bättre och tryggare ledare för barn. Här möts ledare från olika idrotter i ämnen som ledarskap, värdegrund och praktisk pedagogik.

Datum: 2016-11-19 - 2016-11-20 Plats: Hjälmareds Folkhögskola, Alingsås Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Grundtränarutbildning 2 - GTU 2, Skövde

Grundtränarutbildning 2 - GTU 2 är för dig som är och vill utvecklas som tränare för 16-19 åringar.
På GTU 2 fördjupar du dina kunskaper inom träningslära och utökar dina kunskaper om ungdomars utveckling och behov i åldersfasen efterpubertet till äldre ungdom. Inom träningsläran får du bland annat kunskap om viktiga faktorer att ta hänsyn till för all idrottslig utveckling. Inom tränarskapet får du en djupare och bredare kunskap kring den psykosociala utvecklingen i denna åldersfas. Du kommer också att lära dig hur ett allsidigt och varierat träningsinnehåll, anpassat till individens psykiska och fysiska mognad, bidrar positivt till ungdomars idrottsliga och personliga utveckling.
Datum: 2016-11-19 - 2016-12-11 Plats: Aerobicsalen, Arena Skövde Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
Sida:   1  2 
 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västergötland
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 010-476 41 00
Fax: 010-476 41 01
E-post: This is a mailto link

Se all info