Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera


IDROTTS-NYTT nyhetsbrev

Det här är ett nyhetsbrev från Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i Västergötland till dig som är engagerad inom idrotten i Västergötland på förenings- och förbundsnivå.

Detta nyhetsbrev är skapat i IdrottOnline och skickas till föreningars/förbunds officiella e-postadress, ordförande och utbidningsansvarig. Alla uppgifter är hämtade från IdrottOnline.

Man kan också prenumerera på nyhetsbrevet via länk på våra hemsidor rf.se/vastergotland och sisuidrottsutbildarna.se/vastergotland

______________________________________________________________________________________

Kom ihåg att söka LOK-stöd!

Ansökan om LOK-stöd för aktiviteter under våren 2012 ska vara inne senast den 15 augusti, men det går bra att ansöka redan nu. Ansökan lämnas in via föreningens hemsida i IdrottOnline. 

Allt om LOK-stödet finns att läsa på www.rf.se. Där finns också en checklista som du bör läsa igenom. Kontaktuppgifter till LOK-stödsgruppen.Du har väl inte missat att anmäla dig till höstens stora konferens?

Det finns i Sverige ett odiskutabelt samband mellan arenan, arrangemanget och det ideella arbetet. För att belysa men också fördjupa oss i detta inbjuder vi till denna konferens med en laguppställning som slår det mesta!  

Den 27 september 2012 arrangerar Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i Västergötland konferensen Arenor, Arrangemang och Engagemang på Quality Hotel Vänersborg mellan kl 09.00-16.15.

Gör din anmälan senast den 20 september via anmälningsformulär på rf.se/vastergotland

Ge dig själv ny inspiration i höst!

Vi erbjuder bland annat våra återkommande utbildningar i IdrottOnline, Plattformen - Idrottens barn och ungdomsledarutbildning och Idrottsskador grund men även nyheter som till exempel Träna smart - effektiv och rolig fysträning för barn och ungdomar, Lek med tanken - mental träning för barn och ungdom samt Kinesiotejpning.

Här kan du se höstens utbildningar och göra din anmälan redan idag.

Du kan också ladda ner/läsa vår utbildningsfolder:

Kursfolder hösten 2012

Läs mer
SISU Idrottsutbildarna Västergötland | Box 418 54128 Skövde | 010-476 41 00 |