Hoppa till sidans innehåll
Följ denna sida

Följ sidan "Värdefullt"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.
Printer Zoom in Zoom out

Värdefullt arbete pågår


Hur gör vi svensk idrott till världens bästa? 


SISU Idrottsutbildarna startar nu en utbildningssatsning på värderingsfrågor inom idrotten.

Syftet är att få idrottsföreningar runt om i landet att samtala och fundera över vad som är viktigt och värdefullt inom barn- och ungdomsidrotten. Vad ni som förening vill stå för och förknippas med för värden. På sidan Värdefullt hittar du en mängd material som kan underlätta för dig och er i föreningen när ni ska samtala och fundera över hur ni vill ha det i just er förening. 

För dig som ledare består rollen inte bara av att lära ut idrottslig teknik utan även att förmedla idrottens grundläggande värderingar. Därför utbildar vi gärna dig genom materialet Världens bästa coach.

För dig som vill bli en bättre idrottsförälder jobbar vi gärna lite extra med materialet Världens bästa idrottsförälder. Syftet med boken är att hjälpa dig att fokusera på helheten och inte fastna i obetydligheter. Utbildningen varnar för fallgropar och ger dig många nya insikter.

Du kan även se och höra några av våra kändaste idrottsprofiler - exempelvis Björn Ferry, Charlotte Kalla och Mikael Lustig - berätta vad deras idrott betyder för dem i de filmintervjuer vi gjort här.

Den svenska idrottsrörelsens gemensamma vision är "Svensk idrott - världens bästa". Vill du veta mer - kontakta Ola Svensson, SISU Umeå.

Uppdaterad: 2013-04-04 10:18
Skribent: Bitte Torbjörnsdotter
SISU Idrottsutbildarna Västerbotten
Box 3005
903 02 Umeå
Telefon: 010-476 54 00
E-post: This is a mailto link

   Konsulentpuff  

   

    Idrottsservice bild

    puff arbetshäfte

    

    RB_puff_170

    puff_samarbetspartners_170px

    

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västerbotten
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress:
Dragongatan 1
903 22 Umeå

Kontakt:
Tel: 010-476 54 00
E-post: This is a mailto link