Hoppa till sidans innehåll
Följ denna sida

Följ sidan "Vårt utbud"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.
Printer Zoom in Zoom out
SISU_Ikon_FB_Youtube

Vårt utbud


SISU Idrottsutbildarna, en organisation grundad av idrottsrörelsen, erbjuder kompetensutveckling inom idrott för ledare och aktiva inom svensk idrott. För att åstadkomma detta har vi mer än 600 experter över hela Sverige, folkbildningen som stommen i vår verksamhet, en omatchad erfarenhet och en mångfald av pedagogiska verktyg.

I menyn till vänster hittar du delar av vårt utbud men för att verkligen hitta rätt för just din förening så kontakta gärna ditt SISU kontor där du får hjälp att hitta rätt konuslent som kan skräddarsy utbildning för just er idrottsförening.

För er som redan samarbetar med oss så kan ni använda texten nedan för era ledare och föräldrar i föreningen:

Tack vare vår samvekan med SISU Idrottsutbildarna ökar möjligheterna för oss som förening att skapa utvecklande och inspirerande mötesplatser för dig som ledare.

Vi vill uppmärksamma det faktum att vi idag redovisar in den tid som du och dina ledarkollegor lägger ner vid sidan om den faktiska träningen på planen.

Med andra ord, den tid som du/ni lägger ner för planering, utveckling, uppföljning, ledarutveckling, utbildning för era aktiva i spelsystem, attityd, förhållningssätt, värderingar mm mm är sådan tid som vi redovisar till SISU Idrottsutbildarna. Detta kallas formellt för Lärgrupp och fungerar som mötesform, det vill säga, att minst tre personer träffas för att utveckla sig själva och verksamheten. Metodiken är självlärande grupper, där initiativ och planering görs gemensamt i varje grupp.

 

Vi från --------- IF vill att all utbildning och utveckling som sker inom föreningen görs i samverkan med SISU Idrottsutbildarna och att du som ledare är medveten om det.

Har du  övriga frågor om detta är du alltid välkommen att höra av dig till mig eller föreningen.

Uppdaterad: 2014-01-26 22:24
SISU Idrottsutbildarna Västerbotten
Box 3005
903 02 Umeå
Telefon: 010-476 54 00
E-post: This is a mailto link

   Konsulentpuff  

   

    Idrottsservice bild

    puff arbetshäfte

    

    RB_puff_170

    puff_samarbetspartners_170px

    

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Västerbotten
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress:
Dragongatan 1
903 22 Umeå

Kontakt:
Tel: 010-476 54 00
E-post: This is a mailto link