Hoppa till sidans innehåll
Följ denna sida

Följ sidan "IdrottOnline"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.
Printer Zoom in Zoom out

IdrottOnline


Enklare hantering av medlemsregister och lokalt aktivitetsstöd
Idrotten har ett administrativt system som heter IdrottOnline. Det innebär enklare hantering av bland annat medlemsregister och rapportering av lokalt aktivitetsstöd. IdrottOnline har även ett hemsidesverktyg där ni kan sköta er hemsida. IdrottOnline används av hela idrotten - av både klubbar och förbund.

Olika behov - olika utbildningar
Behovet i föreningarna och förbunden ser olika ut och därför försöker vi att erbjuda utbildningar på olika sätt. Vi rekommenderar att minst ett par personer från varje organisation utbildar sig och får mer kunskap om verktyget. Det kan exempelvis vara en verksamhetsledaren, webbredaktören och/eller den som hanterar föreningens LOK-stödsrapportering. Det behövs inga förkunskaper och alla är välkomna. Vi arrangerar kontinuerligt kurser i IdrottOnline, spridda över länet.
Du hittar aktuella utbildningar under "Sök våra utbildningar". (Välj ämneskategori "Administration och IT" när du gör sökningen.)

Jobba på hemmaplan i lärgrupp
Vill ni hellre utbilda er på hemmaplan i föreningen/förbundet så finns lärgruppsplaner kring hemsida, medlemsregister  och LOK-stöd som stöd. Utifrån dessa kan man diskutera viktiga frågor innan man sätter igång ett arbete med att bygga sin struktur i IdrottOnline.

Vill du veta mer eller få hjälp med att arrangera en utbildning på hemmaplan? Kontakta oss.

Nyttiga länkar:

Uppdaterad: 2011-01-04 12:29
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå
Telefon: 0920-43 42 10
E-post: This is a mailto link

Trygga-idrottsmiljoer

RB_puff_170

banner_idrottsbokhandeln

 

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920-43 42 10
E-post: This is a mailto link