Hoppa till sidans innehåll
Följ denna sida

Följ sidan "Föreningslära"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.
Printer Zoom in Zoom out
Idrottens_f-reningsl-ra_1_BB_beskuren_560_bred
Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Idrottens föreningslära ger grunden för bra idrott


Alla föreningar och förbund mår bra av att så många medlemmar som möjligt har grundläggande föreningskunskap. Idrottens Föreningslära är för organisationsledare vad körkortet är för bilisten. Det går att köra utan, men det går så mycket bättre om man vet varför man gör det man gör.

Idrottens föreningslära är samlingsnamnet på allt som har att göra med föreningskunskap, föreningsjuridik och föreningsrätt. I Idrottens föreningslära ingår också utveckling av föreningens organisation och verksamhet. Allt handlar i grunden om den ideella föreningen, om dess utveckling i nutid och framtid och om de utmaningar som står för dörren. Kort sagt innehåller Idrottens föreningslära alla de saker som behövs för att skapa bra förutsättningar för själva aktiviteten idrott. Den förening och det förbund som är bäst på att möta dagens och morgondagens behov, hos unga såväl som äldre, kommer troligen att gå en mycket ljus framtid till mötes.

På Idrottens Föreningsläras webbplats kan du läsa mer om utbildningens innehåll, vem den riktar sig till och vad utbildningen ger.

Vill din förening starta en ubildning? Kontakta oss på SISU Idrottsutbildarna i Norrbotten så hjälper vi er.

Uppdaterad: 2014-08-13 15:08
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå
Telefon: 0920-43 42 10
E-post: This is a mailto link

Trygga-idrottsmiljoer

puff_samarbetspartners_170px

RB_puff_170

 

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920-43 42 10
E-post: This is a mailto link