Hoppa till sidans innehåll
Följ denna sida

Följ sidan "Om oss"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.
Printer Zoom in Zoom out

Vi finns i hela landet - på alla nivåer inom idrotten


SISU OVERSIKT MODELLER PPT 1604136 kopia

SISU Idrottsutbildarna är idrottens eget studieförbund. Vi arbetar med bildning och utbildning inom idrotten. Att stimulera människors lärande är en viktig uppgift för oss.
SISU Idrottsutbildarna består av tre delar: ett studieförbundet, ett förlag och en idrottsfolkhögskola. Tillsammans och var för sig driver vi på och stödjer utveckling inom svensk idrott.

På riksnivå arbetar vi med att utveckla och stötta specialidrottsförbunden. För den regionala och lokala verksamheten ansvarar våra 21 distrikt. De samarbetar med specialdistriktsförbunden och idrottsföreningarna.
SISU Idrottsutbildarna på riksnivå fungerar som ett stöd och en resurs för de specialidrottsförbund och medlemsorganisationer som vill utveckla sin organisation och verksamhet. 

Under 2013 arbetade vi tillsammans med 8 881 idrottsföreningar och 73 olika idrotter och medlemsorganisationer.

Förlaget SISU Idrottsböcker

Vårt förlag samlar in, förädlar och sprider idrottskunskap i form av utbildningsmaterial med hög kvalitet och stor idrottsnytta. SISU Idrottsböcker arbetar med att tillsammans med idrotten ta fram material som bidrar både till att utveckla elitidrotten och till att förbättra livskvalitet och hälsa hos den breda allmänheten.
sisuidrottsbocker.se

Bosön Idrottsfolkhögskola

Vår idrottsfolkhögskola är idrottens egen folkhögskola och en väg in i idrotten för den som vill arbeta i idrottsföreningar och förbund. Verksamheten baseras på den allmänna folkhögskolans grundläggande värderingar och idrottens gemensamma värdegrund. Idrottsfolkhögskolan har även en kursverksamhet och kan utföra utbildningar på uppdrag av våra medlemsorganisationer.
bosonifhs.se

Uppdaterad: 2013-08-23 14:00
Skribent: Anna-Lena Moberg
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå
Telefon: 0920-43 42 10
E-post: This is a mailto link

Trygga-idrottsmiljoer

puff_samarbetspartners_170px

RB_puff_170

 

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920-43 42 10
E-post: This is a mailto link