Hoppa till sidans innehåll
Foto: CARL SANDIN

Vi söker en snöskoterintresserad projektledare

2017-11-02 17:45
Är du en snöskoterintresserad projektledare med erfarenhet av evenemang? Ja då är detta jobbet för dig!
  • Uppdaterad: 2017-11-02 17:46

SISU Idrottsutbildarna söker nu en projektledare tillika idrottskonsulent som vill utveckla snöskotersporten och arbeta med evenemangsutveckling i Norrbotten. Tjänsten utgår från Luleå och är på heltid.

Som projektledare kommer du att jobba med utveckling av tävlingsarrangemang och evenemang. Du kommer även ha fokus på att öka antalet anslutna klubbar, förare och medlemmar inom snöskoterverksamheten i länet. Du kommer att arbeta i mycket nära samarbete med Svemos snöskotersektion. Som idrottskonsulent arbetar du med föreningsutveckling och med att marknadsföra, planera och initiera utbildningsverksamhet. Du har daglig kontakt med länets föreningar och din arbetsmiljö växlar mellan klubbstugan, utbildningslokalen och snöskoterspåret.

Hos SISU Idrottsutbildarna ingår du i ett team av konsulenter, där självständigt arbete kompletteras med gemensamma aktiviteter och möten i teamet. Arbetet innebär en stor del uppsökande verksamhet hos idrottsföreningar vilket innebär att kvälls- och helgarbete är relativt omfattande.

Mer information om tjänsten och ansökan hittar du här>>

Skribent: Annemari Johansson
Epost: This is a mailto link

 

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 070-600 77 32
E-post: This is a mailto link