Hoppa till sidans innehåll

Idrottsforum

Norrbottens Idrottsforum 14-15 oktober 2017

Norrbotten Idrottsforum - en utvecklingshelg för hela föreningen!

Sex olika utbildningar och mötesplatser samlade under samma tak

14-15 oktober 2017 erbjuder vi inspirerande utbildningar, spännande mötesplatser, trevlig samvaro och möjlighet att knyta nya idrottskontakter. Vilken funktion du än har i föreningen eller förbundet ska det finnas något som lockar. 

14-15 oktober - helgen för dig som vill utvecklas!
Norrbottens Idrottsforum är till för tränare, ledare, coacher, föräldrar eller dig som är verksam i en förenings styrelse, kommitté eller arbetsgrupp. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, erfaren eller oerfaren.

Vilket utbildning väljer du?
Behöver du vässa ditt ledarskap, bli en bättre coach eller tillsammans med dina klubbkamrater bli offensivare i ert styrelsearbete?  Idrottsforum erbjuder en mångfald av kompetensutveckling för dig.

SDF-konferensen
En mötesplats för Specialidrottsdistriktsförbund med verksamhet i Norrbotten där vi diskuterar och utbyter erfarenheter kring aktuella utvecklingsfrågor för idrotten i länet.

Varmt välkommen till Idrottsforum!
- Utbildning är nyckeln till framgång. Svensk idrott strävar efter att vara världens bästa på alla plan. Vi ska ha sunda värderingar, alla ska platsa och bredd och elit ska leva i symbios med varandra. Med Norrbottens Idrottsform vill vi bidra till att stärka idrotten i Norrbotten. Du är varmt välkommen!
/Katarina Halvardsson, distriktsidrottschef

 

 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 070-600 77 32
E-post: This is a mailto link