Hoppa till sidans innehåll

SISU IU Norrbotten

Nyheter SISU Norrbotten

2016-10-19
De kom till Sverige utan någonting. Via Boden United har Simon Gebremeskel och Ahmed Osman blivit en del av det svenska samhä...
 
2016-10-16
Emma Lindblom, idrottsnutritionist på RF gästade Norrbottens Idrottsforum och pratade om kostens betydelse för idrottsprestat...
 
2016-10-15
Nyblivna idrottsledarna Nora Johansson och Hilda Eriksson är Norrbottens Idrottsforums yngsta deltagare, 13 respektive 14 år ...

Utbildning gör föreningen starkare!

Tiderna förändras, behoven växlar. Har din förening behov av att tänka om, tänka annorlunda, tänka nytt och framförallt tänka tillsammans?  Våra processledare kan hjälpa till med upplägg, ledning, genomförande och dokumentation av olika utvecklings- och förändringsarbeten.

Vad är SISU Idrottsutbildarna?

Vill du börja samarbeta med oss? Vill du veta mer om vad SISU Idrottsutbildarna är? Välkommen hit för att läsa mer!

Norrbottens Idrottsforum

Utvecklingshelg för hela föreningen
Norrbottens Idrottsforum - nio olika utbildningar och mötesplatser samlade under samma tak

Vi kommer till dig

Vi kan idrott. Sedan 1985 har vi utbildat och utvecklat idrotten. Kontakta våra idrottskonsulenter så kan ni prata om utbildningsbehovet i din förening. Tillsammans gör vi din förening starkare.

Allas rätt att vara med i idrotten

Nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön, sexuell läggning, fysiska eller psykiska förutsättningar ska inte ha någon betydelse för möjligheten att vara med.


Se filmen
Svensk idrott vill vara bäst i världen på alla nivåer. För att nå fram till den visionen är idrottens idéprogram, Idrotten vill, vår ledsagare.


Se filmen
Hur ofta sätter ni framtiden på dagordningen i din förening? Tiderna förändras och idrottsrörelsen står inför några vansinnigt viktiga vägval. Om vi vill stå starka även i framtiden behöver vi agera nu.

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 070-600 77 32
E-post: This is a mailto link