Hoppa till sidans innehåll

SISU IU Norrbotten

Nyheter SISU Norrbotten

2017-05-15
Fotbollsbögen är en föreställning om grupptryck, homofobi och rädslan att bli utanför. Efter den kostnadsfria föreställningen...
 
2017-05-14
Det var frågan som präglade årets Uppsnack. Så här blir det om föreningarna i Norrbotten får bestämma.
 
2017-04-21
Skillnaden mellan att peppa och pressa ettt barn är hårfin. Samla föräldrarna och diskutera igenom hur ni vill ha det kring b...

Utbildning gör föreningen starkare!

Tiderna förändras, behoven växlar. Har din förening behov av att tänka om, tänka annorlunda, tänka nytt och framförallt tänka tillsammans?  Våra processledare kan hjälpa till med upplägg, ledning, genomförande och dokumentation av olika utvecklings- och förändringsarbeten.

Utmana din idrottsförening!
Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Våga utmana din egen förening, inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.

Inbjudan till Norrbottens Idrottsforum
14-15 oktober är det återigen dags för vårt populära Idrottsforum. Välj bland 6 olika utbildningar och mötesplatser.

Vi kommer till dig
Vi kan idrott. Sedan 1985 har vi utbildat och utvecklat idrotten. Kontakta våra idrottskonsulenter så kan ni prata om utbildningsbehovet i din förening. Tillsammans gör vi din förening starkare.

Allas rätt att vara med i idrotten
Nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön, sexuell läggning, fysiska eller psykiska förutsättningar ska inte ha någon betydelse för möjligheten att vara med.


Se filmen
Svensk idrott vill vara bäst i världen på alla nivåer. För att nå fram till den visionen är idrottens idéprogram, Idrotten vill, vår ledsagare.


Se filmen
Hur ofta sätter ni framtiden på dagordningen i din förening? Tiderna förändras och idrottsrörelsen står inför några vansinnigt viktiga vägval. Om vi vill stå starka även i framtiden behöver vi agera nu.

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 070-600 77 32
E-post: This is a mailto link