Hoppa till sidans innehåll

SISU IU Norrbotten

Nyheter SISU Norrbotten

2017-01-18
Boken riktar sig främst till nyanlända och asylsökande i Sverige. Ambitionen är att göra det enklare och roligare att lära si...
 
2016-12-20
Ska du vara volontär på ett idrottsevenemang? Eller är du kanske volontäransvarig? I så fall bör du ha en grundläggande kunsk...
 
2016-12-14
Nu är det hög tid att redovisa de lärgrupper och kurser som du och din förening genomfört under 2016. Redovisningen är viktig...

Utbildning gör föreningen starkare!

Tiderna förändras, behoven växlar. Har din förening behov av att tänka om, tänka annorlunda, tänka nytt och framförallt tänka tillsammans?  Våra processledare kan hjälpa till med upplägg, ledning, genomförande och dokumentation av olika utvecklings- och förändringsarbeten.

Vi är en resurs för dig som vill utvecklas
Vill du börja samarbeta med oss? Vill du veta mer om vad SISU Idrottsutbildarna är? Välkommen hit för att läsa mer!

Utmana din idrottsförening!
Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Våga utmana din egen förening, inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.

Vi kommer till dig
Vi kan idrott. Sedan 1985 har vi utbildat och utvecklat idrotten. Kontakta våra idrottskonsulenter så kan ni prata om utbildningsbehovet i din förening. Tillsammans gör vi din förening starkare.

Allas rätt att vara med i idrotten
Nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön, sexuell läggning, fysiska eller psykiska förutsättningar ska inte ha någon betydelse för möjligheten att vara med.


Se filmen
Svensk idrott vill vara bäst i världen på alla nivåer. För att nå fram till den visionen är idrottens idéprogram, Idrotten vill, vår ledsagare.


Se filmen
Hur ofta sätter ni framtiden på dagordningen i din förening? Tiderna förändras och idrottsrörelsen står inför några vansinnigt viktiga vägval. Om vi vill stå starka även i framtiden behöver vi agera nu.

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 070-600 77 32
E-post: This is a mailto link