Hoppa till sidans innehåll

SISU IU Norrbotten

Nyheter SISU Norrbotten

2017-10-10
Ungdomar går gratis, tränare och föräldrar betalar 100 kr (normalpris 530 kr/person) när Aron Anderson och Boris René bjuder ...
 
2017-10-09
SISU Idrottsutbildarna har tillsammans med Norrbottens Ishockeyförbund skapat ett unikt utbildningspaket som riktar sig till...
 
2017-09-15
Inkluderande idrott är ny utbildningswebb fylld med fakta, kunskap, inspiration, filmer och specifika verktyg. Den är ett vär...

Häng med på resan mot framtidens idrott!
Idrotten har enats om en gemensam vision för framtiden. Varje dag tar vi ännu ett steg på resan mot en mer nyfiken och välkomnande idrott där fokus på utveckling gör att fler blir motiverade att hålla igång hela livet. I en sådan idrott får alla chansen att nå sin fulla potential. Häng med på resan mot framtidens idrott!

Vi kommer till dig
SISU Idrottsutbildarna är en resurs för dig och din förening när ni vill utvecklas. Boka in ett kostnadsfritt besök av våra idrottskonsulenter så ser vi tillsamman över ert behov av utbildningar och utvecklingsinsatser. 

Inbjudan till Norrbottens Idrottsforum
14-15 oktober är det återigen dags för vårt populära Idrottsforum. Välj bland 6 olika utbildningar och mötesplatser.

Utmana din idrottsförening!
Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Våga utmana din egen förening, inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.

Allas rätt att vara med i idrotten
Nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön, sexuell läggning, fysiska eller psykiska förutsättningar ska inte ha någon betydelse för möjligheten att vara med.


Se filmen
Svensk idrott vill vara bäst i världen på alla nivåer. För att nå fram till den visionen är idrottens idéprogram, Idrotten vill, vår ledsagare.


Se filmen
Hur ofta sätter ni framtiden på dagordningen i din förening? Tiderna förändras och idrottsrörelsen står inför några vansinnigt viktiga vägval. Om vi vill stå starka även i framtiden behöver vi agera nu.

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Norrbotten
Kronan A3
974 42 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: 070-600 77 32
E-post: This is a mailto link