Hoppa till sidans innehåll

Vi kommer till dig

En uppskattad del av SISU Idrottsutbildarnas arbete är föreningsbesök där vi kostnadsfritt kommer ut och besöker din förening. Under besöket diskuterar vi föreningsönskemål och behov av utbildning och utveckling.
Läs mer här >>>

fotboll

SISU IU Blekinge

Nyheter

2015-08-25
Projekt Idrotten Kan Mer - ett projekt med syfte att utveckla idrottsevenemang i Blekinge, bjuder in till föreläsning "Organisation vid evenemang - Hur kan vi kvalitetssäkra v...
 
2015-08-24
Barn-och ungdomsledarutbildningen "Plattformen - barn och ungdom" genomförs fredag och lördag den 18-19 september 2015 i Karlskrona. Hoppas att vi ses!
 
2015-08-24
Missa inte chansen att vara med på utbildningen "Konditionsträning - mot dina mål" på Testlabbet, Arena Rosenholm, den 30 september 2015. Utbildare för kvällen är Peter Glas f...
 
2015-08-17
Fredagen den 14 augusti gjorde vår utbildningskonsulent Carina Turesson sin sista dag på SISU Idrottsutbildarna Blekinge, efter 13 år hos oss. Vi önskar henna allt gott i fram...
 
2015-06-16
Lördagen den 17 oktober bjuder SISU Idrottsutbildarna och Blekinge Idrottsförbund in till en konferens där vi vill veta hur barn- och ungdomsidrotten mår i Blekinge?

Missa inte höstens utbildningar

Åldersanp1
Har ni aktiva, ledare, tränare, föräldrar eller ledamot som vill utbilda sig under hösten? Titta gärna igenom vår utbildningskatalog för de utbildningar och föreläsningar för de som kommer. Denna katalog uppdateras när det tillkommer nya utbildningar.
Inför höstens uppstart kanske någon av våra utbildningar kan passa för era aktivitetsledare eller organisationsledare?
Om din förening inte har kontakt med oss sedan tidigare så är det bara att ta kontakt med oss. Vi har att inledande möte som är helt förutsättningslöst,
kostnadsfritt och mötet sker helt på dina och föreningens villkor. Vi går tillsammans igenom var föreningen står idag och var vi skulle vilja befinna er i framtiden.

Sidan saknas

Sidan som länkats till denna box har blivit borttagen och är inte längre tillgänglig.

Idrottsevenemang

IKM Idrottsevenemang

Idrotten Kan Mer är ett projekt som SISU Idrottsutbildarna Blekinge driver i samverkan med Blekinge Idrottsförbund och Region Blekinge i syfte att utveckla idrottsevenemang i Blekinge.

Barn & ungdomsidrott

Idrottenshimmelochhelvete_2_logga

Ta diskussionen om barn- och ungdomsidrotten.

Webbsida om Idrottens himmel och helvete

Sidan saknas

Sidan som länkats till denna box har blivit borttagen och är inte längre tillgänglig.
SISU Idrottsutbildarna Blekinge
Arena Rosenholm
371 55 Karlskrona
Telefon: +46455-36 76 50
E-post: This is a mailto link

hitta-ditt-distrikt

puff-boson-idrottsfolkhogskola-small

 

sisu_idrottsbokhandel_puff_170px

email post med text

 

facebook-logo

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Blekinge
Arena Rosenholm
371 55 Karlskrona

Besöksadress:
Arena Rosenholm
371 55 Karlskrona

Kontakt:
Tel: +46455-36 76 50
Fax: +46455-36 76 69
E-post: This is a mailto link