Hoppa till sidans innehåll

Vi kommer till dig

En uppskattad del av SISU Idrottsutbildarnas arbete är föreningsbesök där vi kostnadsfritt kommer ut och besöker din förening. Under besöket diskuterar vi föreningsönskemål och behov av utbildning och utveckling.
Läs mer här >>>

fotboll

SISU IU Blekinge

Nyheter

2015-07-02
Har ni aktiva, ledare, tränare, föräldrar eller ledamot som vill utbilda sig under hösten? Titta gärna igenom vår utbildningskatalog för de utbildningar och föreläsningar för...
 
2015-06-16
Lördagen den 17 oktober bjuder SISU Idrottsutbildarna och Blekinge Idrottsförbund in till en konferens där vi vill veta hur barn- och ungdomsidrotten mår i Blekinge?
 
2015-06-16
Våren 2015 har varit händelserik på Testlabbet. Karlskrona HK och Hästö IF Karlskrona spelarna har fört sina respektive lag till högsta serierna efter att ha lagt grunderna ti...
 
2015-06-15
SISU Idrottsutbildarna har semesterstängt 13 juli till den 2 augusti. Vi vill önska alla en riktigt skön och avkopplande sommar och semester. Vi öppnar åter måndagen den 3 a...
 
2015-05-29
Under 2015 är Blekinge idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna en samverkanspart i den nationella informationskampanjen TÄNK OM.
 
2015-05-29
Glöm inte att slutrapportera er verksamhet som ni har haft i föreningen under våren. Ni kan slutrapportera i IdrottOnline, Utbildningsmodulen, eller via era papperslistor. Fu...

Sommarens Idrottsskolor

Idrottsskolor2015

Nu är det äntligen sommarlov och då är det full rulle med SISU Idrottsutbildarnas kulturpaket som besöker länets olika idrottsskolor.
I år är det  fyra olika aktiviteter som föreningarna kan välja mellan att ha på sin idrottsskola.
De olika aktiviteterna är: "LäsSport", Lek och rörelse med funktionell träning, Att vara domare - kul, lärorikt och ansvarsfullt eller Prova på sportfiske.
Nu är alla aktiviteterna igång och bilderna som ni ser är ifrån Hasslö GoIF, Kallinge SK och Mjällby AIF.
Det är roligt att komma ut och besöka alla föreningarna och förväntansfulla barn. Under tre veckor på sommarlovet träffar vi ca 1 300 barn och dessa besök är mycket uppskattade inslag.

Ny film om Idrottsly...

Idrotten-vill

Denna nya filmen Idrotten vill riktar ljuset mot barn- och ungdomsidrotten
Filmen går att se på Youtube och bygger på Idrotten vill. Förhoppningsvis kan filmen bidra till en ökad debatt om barn- och ungdomsidrott. Använd gärna filmen på din egen hemsida och visa den för dem som är intresserade av Idrottslyftet och idrottens värderingar.

Idrottsevenemang

IKM Idrottsevenemang

Idrotten Kan Mer är ett projekt som SISU Idrottsutbildarna Blekinge driver i samverkan med Blekinge Idrottsförbund och Region Blekinge i syfte att utveckla idrottsevenemang i Blekinge.

Barn & ungdomsidrott

Idrottenshimmelochhelvete_2_logga

Ta diskussionen om barn- och ungdomsidrotten.

Webbsida om Idrottens himmel och helvete

Låt oss presentera.....

Idrotten-vill

...SISU Idrottsutbildarna Blekinge.

Här presenterar vi en kort film om vilka vi, SISU Idrottsutbildarna Blekinge, är och information om vår verksamhet.

SISU Idrottsutbildarna Blekinge
Arena Rosenholm
371 55 Karlskrona
Telefon: +46455-36 76 50
E-post: This is a mailto link

hitta-ditt-distrikt

puff-boson-idrottsfolkhogskola-small

 

sisu_idrottsbokhandel_puff_170px

email post med text

 

facebook-logo

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Blekinge
Arena Rosenholm
371 55 Karlskrona

Besöksadress:
Arena Rosenholm
371 55 Karlskrona

Kontakt:
Tel: +46455-36 76 50
Fax: +46455-36 76 69
E-post: This is a mailto link