Hoppa till sidans innehåll

Vi är idrottens eget studieförbund.

Vi utbildar, bildar och utvecklar svensk idrott

Volontärens värdskap

2016-12-13 10:51
Ska du vara volontär på ett idrottsevenemang? Med utbildningsmaterialet Volontärens värdskap – hjärtat i evenemanget får du tips
  • Uppdaterad: 2017-03-14 13:55

Ska du vara volontär på ett idrottsevenemang? Eller är du kanske volontäransvarig? I så fall bör du ha en grundläggande kunskap om värdskap och hur du bemöter en gäst. Materialet är uppdelat i områden som behandlar exempelvis problemlösning, sociala medier, säkerhet och tillgänglighet. På www.volontarensvardskap.se får du praktiska tips och inspiration på hur ni kan agera vid ert evenemang. Webbplatsen innehåller filmer och reflektionsfrågor som passar bra som ett underlag för såväl personlig reflektion som diskussion i din volontärsgrupp.

Materialet Volontärens värdskap finns hos SISU Idrottsböcker.

OBS! Om du är ansvarig vid ett större evenemang med över 100 volontärer kan vi erbjuda en specialanpassad webbplats. Möjligheten finns då att lägga in eget innehåll på webbsidan samt att få en separat kod för smidigare registrering för era volontärer. Vid beställning av en anpassad webbplats för minst 100 volontärer utgår även en mängdrabatt på 20 %. För mer information skicka ett mail till This is a mailto link.  

Skribent: Anna-Lena Moberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link